Betta på hästar

Betting på hästar är en av de absolut populäraste bettingsporter som finns i Sverige idag. Det är mycket socialt samtidigt som det är väldigt spännande och Sverige är väldigt framstående i travsport vilket gör att man kan avnjuta riktigt högklassig travsport direkt på hemmaplan. Många tycker om att samla vännerna, gå ut och äta middag och därefter avnjuta trav tillsammans. Det kan bli en helkväll och man har chansen att vinna riktigt mycket pengar. Faktum är att när man spelar på hästar har man till och med chansen att bli miljonär.

Dessutom är detta en sport som du kan öva upp dina kunskaper i. Det innebär att ju mer du lär dig om hästar och om trav, desto större chanser har du när det kommer till att vinna pengar. Du kommer dessutom lära dig hur du ska tänka ju mer du spelar och det kan därmed bli du som tar hem de riktigt stora vinsterna.

Om man inte har någon aning om hur man ska betta går det att köpa färdiga rader. Det är dock sällan en av dessa ger riktigt lika stor vinst som när du har samlat på dig kunskap och bettar efter dina egna färdigheter. Glöm inte bort att du dessutom kan betta på hästar online. Det innebär att du inte behöver vara på plats i lokalen och du kan dessutom jämföra olika odds med varandra så att du får i särklass de bästa oddsen när du satsar på hästar.

Ju bättre odds du har, desto mer pengar kommer du att vinna om du vinner. Därför är det faktiskt värt att jämföra. Du behöver inte heller följa med i matcherna och se hur det går utan det räcker alldeles utmärkt med att du är med och spelar och därefter så sköter casinosidan som du spelar på resten.

Spela på Trav

Travrace

Att spela på Trav är idag den mest förekommande och uppskattade formen vid spel på hästar. I Sverige kan man även betta på galopp, men det är framför allt trav som man finner på majoriteten av alla svenska bettingsajter.

I Sverige anordnas varje år 850 tävlingsdagar och man brukar räkna med upp till 900 travlopp per år. Inom travsporten tävlar man med två olika raser; kallblod och varmblod. Skillnaden mellan varm- och kallblod är att varmblod är snabbare och ädlare än de grova kallbloden, och det är främst varmblodet som regerar inom travsporten när det kommer till kapplöpningar och betting.

Hur spelar man på trav?

Att spela på trav är inte så svårt som det kan låta och inom sporten finns det 17 olika spelformer man kan spela på. Här är det V75 som är den mest förekommande spelformen, men även den med högst omsättning.

När man spelare på V75 gäller det att få 7, 6 eller 5 rätt på sin spelrad. Här är det en vinstpool som kommer att fördelas mellan de olika vinnarna. Vid 7 rätt kommer 40% av vinsten att delas ut till alla spelare som haft 7 rätt på sin rad. Sätter man 6 rätt på sin rad kommer 20% att fördelas mellan vinnarna och vid 5 rätt är det 40% som fördelas mellan vinnarna.

Andra uppskattade spelformer inom trav inkluderar även Dagens Dubbel, V86, V65 och Vinnare, som dessa erbjuds av ATG.

Låt Harry Boy göra jobbet åt dig

Är du nybörjare inom trav, eller känner du sig osäker på vad du ska spela på, kan du hos ATG istället köra på en så kallad Harry Boy. En Harry Boy innebär att du bestämmer en summa du vill spela för, på exempelvis V75. Därefter kommer ”Harry Boy” att välja hästarna åt dig och ta ut en komplett rad inför kommande lopp. Idag kan du som spelare välja om du vill prenumerera på Harry Boy eller om du vill köpa olika paket som ger dig mer spel för pengarna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *